Nailclin, de kalknagelpen

Voor een effectieve behandeling van kalknagels is het belangrijk dat de oorzaak rechtstreeks wordt aangepakt. Nailclin, de kalknagelpen, doet dat. De lotion dringt door de nagel en verlaagt daar de pH-waarde waardoor de schimmel, de veroorzaker van de kalknagel, niet verder kan groeien. Deze aanpak is bewezen effectief, gemakkelijk in gebruik en laat al in 4 weken resultaat zien.

Voordelen bij de behandeling van een kalknagel

Een kalknagel behandelen met Nailclin heeft een aantal significante voordelen:

  • Zichtbaar resultaat in 4 weken
  • Verminderde nagelverkleuring
  • Vijlen is niet nodig
  • Snelle droogtijd
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Klinisch getest en bewezen effectief
  • Met natuurlijke ingrediënten

Kalknagelpen met natuurlijke ingrediënten

Nailclin is een lotion in een pen die eenvoudig op de kalknagel aangebracht kan worden zodat de infectie direct behandeld wordt. De kalknagelpen bevat 4ml lotion en kan tot wel 400 keer gebruikt worden. De lotion is gemaakt van de volgende, natuurlijke ingrediënten: witte tijmolie, eucalyptus, citriodora, ethanol, melkzuur en water.

Nagel doordringen

De behandeling van kalknagels is in het algemeen lastig doordat de nagel zelf moeilijk doordringbaar is terwijl bij een effectieve aanpak juist de infectie onder de nagel bereikt moet worden. Nailclin bevat echter ingrediënten zoals ethanol die dit wel mogelijk maken.

Werking van de kalknagelpen

Nailclin heeft een fysicochemische werking op de schimmels die de kalknagel veroorzaken. De lotion dringt de nagelplaat binnen en verlaagt de pH-waarde.  De micro-omgeving onder de nagel verandert daardoor in een onaangename omgeving waar de schimmel niet verder kan groeien. De tijmolie creëert daarbij ook een barrière tussen de schimmel en de nagelplaat waardoor de schimmel geen voeding meer krijgt. Het gevolg is dat de snelle schimmelgroei stopt, de nagel kan uitgroeien en de schimmelresten zo op natuurlijke wijze uit de nagel verdwijnen. Een gezonde nagel vervangt gaandeweg de geïnfecteerde kalknagel totdat deze uiteindelijk helemaal is weggeknipt.

Bewezen effectief tegen kalknagels

Nailclin is succesvol getest tijdens een klinisch onderzoek op patiënten met schimmelnagelinfecties. Daarmee is deze kalknagelpen bewezen effectief tegen schimmels die onychomycose veroorzaken. In vivostudies toonden aan dat positieve resultaten binnen 4 weken zichtbaar waren. Een biocompatibiliteitsonderzoek heeft vastgesteld dat Nailclin geheel veilig in gebruik is.

Productinformatie kalknagelpen Nailclin

Nailclin is zelfzorgmedicatie en dus zonder recept verkrijgbaar. Het is een medisch hulpmiddel in klasse 2A wat betekent dat het aangemeld en beoordeeld is bij de Inspectie voor Gezondheidszorg.

Het is niet geschikt voor gebruik bij kinderen onder de 18 jaar. Voor gebruik tijdens de zwangerschap of als u borstvoeding geeft, adviseren wij dit eerst te overleggen met uw huisarts of apotheek. Meer productinformatie vindt u ook op de gebruiksaanwijzing.

Kalknagelpen, online bestellen

Er zijn talloze middelen verkrijgbaar die pretenderen kalknagels te bestrijden. Toch zijn de meeste gebruikers niet tevreden over deze producten. Voor iedereen die wel een goed resultaat wenst bij de behandeling van kalknagels, is er Nailclin. De kalknagelpen bestelt u eenvoudig online via deze site.